DOE HET ZELF GROENDAK

Zelf een sedumdak aanleggen? Je woning opwaarderen met stijlvol groen op het dak? Een kwaliteitsvol groendak bestellen bij een ervaren expert? 

Green Plan helpt je op weg! Als sedumspecialist leveren we handige doe-het-zelfpakketten voor wie zelf een groendak wil aanleggen. 

Groendak plaatsen, een absolute meerwaarde voor je woning   

Ecologie, isolatie én biodiversiteit: een sedumdak biedt talloze voordelen voor wie zijn of haar woonst een unieke, groene touch wil geven. Zelf een groendak aanleggen? Voor je de handen uit de mouwen steekt, bereidt Green Plan je sedumdak grondig voor. Onze extensieve groendaken groeien eerst twee jaar in de Kempische grond, zodat ze mooi volgroeid voor je deur geleverd worden. 

De voordelen van groendaken
WaterbeheerWarmte- en geluidsisolatieBiodiversiteit en ecologie
Onderzoek toont aan dat een groendak maar liefst 50 % van het regenwater opneemt en terug afgeeft in de atmosfeer.Hartje zomer of putje winter: een groendak biedt een uitstekende isolatie en heeft een geluiddempend effect.Bloemen, planten, geuren en kleuren: een sedumdak geeft de biodiversiteit een boost. Meer groen in de stad? Check!
Gezondheid
Levensduur dak
Van luchtzuivering en koeler slapen tot stofdeeltjes die worden opgevangen: sedumdaken creëren een gezonde, groene omgeving.  
Groendaken beschermen tegen uv-straling en regen, waardoor het minder snel verslijt. Een slimme investering waarmee je bespaart op lange termijn!


Zelf een groendak aanleggen in 1, 2, 3 

Wil je investeren in een duurzame dakbedekking en heb je groene vingers? Een extensief groendak is het ideale Do-It-Yourselfproject om je woning op te waarderen. 

Aanleg sedumdak: Green Plan levert, jij gaat aan de slag! 

  • Prijs per vierkante meter | Wij stemmen onze offerte 100 % af op je dakoppervlakte. Plat of schuin dak, groot of klein: wij leveren kraakverse sedumplantjes op maat, recht van het veld. 
  • Handig kliksysteem | Green Plan zorgt voor een praktisch sedumdak dat je makkelijk zelf in elkaar klikt. Eenvoudig en efficiënt!   
  • Snelle service | Green Plan staat gekend om haar betrouwbare, hands-on mentaliteit. Heldere offerte en vlotte levering? Wij laten er geen gras over groeien!  

Zelf een sedumdak aanleggen? Ga aan de slag met het kliksysteem van Green Plan. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x