OVER ONS

Een passie voor de natuur en een ecologische mindset: maak kennis met Green Plan, specialist in groendaken en urban farming! Onder leiding van zaakvoerder Glenn Hermans brengt het gedreven team elk groen project tot een verbluffend einde. Ontdek onze waarden! 

Een passie voor de natuur

Zaakvoerder Glenn heeft het groen van jongs af aan in de vingers. Vissen en kippen kweken, ’s zomers meehelpen bij de boer op het veld, … De natuur heeft hem altijd geboeid, en was later de ideale leerschool om zijn groene skills aan te scherpen als tuinaanlegger. Ook in zijn vrije tijd zoekt Glenn graag groene oorden op. Hiken in de Karpaten, wandelwalhalla van Roemenië? Graag! 

Een ecologische mindset  

Klimaat en milieu zijn vandaag belangrijker dan ooit. Slim omgaan met grondstoffen, duurzaam bouwen en wonen, … Green Plan draagt ecologie hoog in het vaandel en wil met haar groendaken bijdragen tot een groene, gezonde leefomgeving. Van intelligente isolatiemethode, tot stijlvol stukje groen in de stad. Urban farming is de toekomst, daar dragen we met onze aquaponics graag toe bij!  

Een gedreven, groen team 

Snel, sereen en met een hoge servicegraad: wie Green Plan inschakelt, kan rekenen op een sterk team dat je dakproject tot in de puntjes opvolgt. Van heldere offerte en stipte plaatsing, tot brandschone afwerking en opkuis. Een groendak aanleggen in enkele uren, met een correcte prijs-kwaliteit? We make it happen! Green Plan plant de werken nauwkeurig in, werkt aan een stevig tempo en laat je woning brandschoon achter. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x